Tää on ollu  aika pitkä päivä...Olin viime yön töissä ja menin sieltä suoraan kouluun. Aattelin saada unta puolen päivän aikaan, mut siihen mennes mun sisänen kello oliki jo menny ihan sekasin, enkä saanukaan unta.. Pari tuntia siinä torkuin ennen ku piti lähtee sitte treeneihin. Ne sentään meni hyvin. Porukalla oli hyvä asenne, tai siltä se ainakin vaikutti. Huomenna sitten uudestaan.
    Juha osti ton uuden NHL 2K7:n. Ihan huippu peli. Tosin, ei siinä paljoa eroa ole viime vuotiseen. Malkinia ne ei oo tähän saanu, harmi. Sitä täs oon ny hakannu Barca-Chelsea -pelin jälkeen.
    Barcelona-Chelsea. Vitun tuomari. Olis ollu ihan kiva kattoo jos ei se pilli ois aina 15 sekunnin välein soinu. Okej, olihan se aika kovaotteinen ja kuuma peli, mut ois sen voinu vähän eri tavallakin viheltää. Mun mielipide. Aika jännä, miten Mourinho ei saanu niitä pelaajiaan kuriin puoliajallakaan. Ne jatko samaa mouhoomista toisellakin puoliajalla. Pelistä itsessään, ni oli kyl täyden 90 minuutin arvoinen. Ne maalit, varsinkin Lampardin oli aika helvetin hieno. Kun näki, että se oikeesti yritti sitä mitä se teki. Samoin se Decon pyssykin oli aivan omaa luokkaansa. Harmi ku Ronaldinho o ollu alkukauden vähä kohmees, toisaalta, niillä on toisella laidalla Messi, jonka kautta ne nyt näytttää pelii pyörittävän just sen takia ku brassilla ei nyt vielä kulje. Jep. Tällasta. Nyt nukkuun.

Jeez...