Nyt sitä kuuluisaa paniikkinappulaa painettiin ja pidettiin kriisipalaveri.. Hävittiin tosiaan taas, ihan pelkästään omaa tyhmyyttämme. Tuntu vaan ettei koko joukkuetta kiinnostanu ees pelata koko ottelua. Vittu. Toivottavasti tän päiväsen palaverin jälkeen jokanen ottaa itteään niskasta kiinni ja hoidetaan tää sarja kunnialla läpi.
    Vitutti sen pelin jälkeen niin kovaa ettei keittokaan maistunu paluumatkalla. Silti lauantain kotiin tultuamme menin moikkaan kavereita giggeliin. Tosin olin vaan tunnin ja lähin himaan koisaan.
    Sunnuntai oliki sit täydellinen futis supersunnuntai! Se alko Manu-liverpoolilla, jatku reading-arsenalilla ja pienen tauon jälkeen tuli El Clasico!!! Joka oli taas aivan huippumatsi, vaiks barcelona olikin vähä pettymys. Noissa classico peleissä on niin paljon taitoa kentällä että aina saa kattoo matsii suu moilasena. Ennustin et Real vie pelin, sen verran vakuuttavaa jälkeä ne teki keskiviikkona sitä steau bukarestia vastaan... ja niinhän se real voitti 2-0. Pitäis varmaan pelailla noita uhkapelejä, ku näyttää vähän liian hyvin noi veikkaukset menevän oikeen. Tosin ku joskus aikoinaan päätin etten enää pitkävetoo etc. pelaa, ni en kyllä sitten myöskään niitä enää pelaa.
    Maanantai päivä olikin sitte opiskelijajuttuja.... 7h värkättiiin ryhmätyötä yhteen putkeen. Tai no oli meillä siinä yks tauko ku syötiin. Plus muutamat röökitauot ku porukan pitää päästä aina sillon tällön tuprutteleen. Mut valmiiks saatiin. Ja hyvä tuli.
    Gullen kanssa ollaan oltu vaan puhelimen välises kontaktissa, ku se viel pari päivää on siel porukoiden luona. Se tuleekin juuri sopivasti skumppatorstaita viettään ;) Tälle viikolle onki ohjelmaa ku huomen pitää mennä lukioon esitteleen koulua, torstain olla gullen kans, perjantain tehä koulujuttuja, lauantain mennä 10-vuotisjuhliin ja sunnuntaina peliin. Jepuijee...
   
Jeez...