Täällä sitä taas kirjotellaan, eli töissä sitä taas jökötellään. Vapaapäivät tuli ja meni.

Eka vapaapäivä meni  valvoes, töistä kodin kautta salille ja sitä kautta kukkia gullelle töihin. Sitten rannalle. No kävihän siinä juuri niin kuin voi vaan pelätä. Nukahdin sinne ja paloin ihan täysin..  Selkä o huutanu halleluujaa täs ny pari yötä, mut onneks ei oo mitään mihin ei pieni määrä rasvaa auta. Ja ku sai olla frendien ja gullen kans ni kaikki oli loppupeleis ihan hyvin. Uudistettua minigolfiakin tuli käytyy testattuu. Oli se ihan hyvä rata, ihan tarpeeks vaikee mut ei onneks liian, niinku se rata, joka o kokkolassa.

Potuttaa kyl ku ei saanu vaihdettuu tätä yötä johonki toiseen yöhön... Kämppiksel ois ollu synttäribileet tänään ja ois ihan oikeesti tehny mieli vetää viinaa tänään. Maanantaina yritin, mut väsy iski kovempaa ja sammuin jo ysiltä päiväkännien jälkeen.

Tässä ny pitäis muutama yö sinnitellä ennen viikon vapaata. Lauantaina pitäis mennä gullen kaverin häihin pitään hauskaa tuntemattomien kans. Tuskinpa tuottaa mitään vaikeuksia, se hauskanpito siis. Saapahan taas kuunnella rantaruottii mieliin riittämiin. Morsian ku on sellanen rantahurri, niinku toi mun gullekin. Että näin.

Ajatus katkeilee hela tiden ku asiakkaita tässä lompsii. No tuskinpa mulla mitään täydentävää tekstiä tähän enää onkaan. Seuraavaan kertaan.

Jeez...