Toista yötä nyt töissä. Tosin enää ei voi valittaa työssä olemisestakaan, kun nä nyt tän päivän jälkeen vähenee aika oleellisesti. Pian alkaa koulut ja hommat siellä, joten täällä ei voi olla enää niin paljoa. Tosin uusilla listoilla oli kuitenki yli 70h töitä. No kai sitä jaksaa koulussa käydä sittenkin.

Viikko tosiaan meni. Häät oli yllättävän syvältä. Yleensä häissä ohjelma o aika tiedossa ja kaaso ja bestman pitää otteen hallussa. Näissä Morsian oli pääosissa. Tosin sain kuulla et se vaan on sellanen henkilö. Bossy. Voi aviomiesraukkaa. Ei tosiaan gullen kans tunnettu siel ku kaks muuta henkilöö. Niiden kans me siel sitte oltiinki hela tiden. No ruoka oli hyvää ja juomaa riitti. Tosin edeltävä työputki rajotti meikäläisen hereillä oloa ja päätettiin lähtee kotiin jo puolenyön aikoihin.

Sunnuntain jälkeen jeppiksen kautta takasin kotiin ja vedettiin sellaset kalsarilärvit gullen kans et huh huh. Käytiin rannalla vetääs naku-uinnitkin ja eiköhän siinä tullut rakasteltuakin vedessä ja rannalla. Onneks oli lämmin ilma. Tosin kylmä tuli ku lähettiin käppäileen kaupungin läpi kotio kohti.

Maanantaina vietettiin harvinaista yhteistä vapaapäivää. Syötiin hyvin, ulkoiltiin ja ah, harrastettiin eläimellisesti seksiä. En oo koskaan ennen harrastanu vuorokauden sisällä niin monesti mitä maanantaina tuli tehtyy. Kuudennen kerran jälkeenki teki vielä mieli, muttei jaksanut. Plus sessiot rupes pitkittyyn niin epäinhimillisen pitkiks, et se rupes käymään jo urheilusta ;)

Tiistaina oli pakko mennä salille. En muistakaan koska oisin viimeks ollu salin jälkeen niin puhkipoikki ku mitä olin tiistain käynnin jälkeen. Illalla oli sitten aika taas lähtee ulos frendien kanssa. Ja hauskaa oli! Tiistaina päätin sitte lähtee ke Stadiin ja Turkuun.

Kännissä ne päivät Stadis ja Turussakin meni. Sattupa Turussa taiteiden yökin olemaan. Oli mukava nähdä et jotkut tutut on muuttunu muusikoiksi. Sattuipa yhdellä jokilaivalla oleen yks vanha tuttu soittaas kitaraa. Kaiken lisäks se oli tosi hyvä. Stadissa käytiin 8hlön porukalla Kungliga klubbenilla, Stockholm Diskotekis ja joku väittää et käytiin Kaivarillakin. Viimeisestä ei oo mitään muistikuvaa.

Kaiken kaikkiaan helkutin mukava viikko. Ja rupeshan se jumalten juomakin taas maistumaan. Toisaalta ei ollut vuoteen ollut sellasta krapulaa mikä oli Stadin keikan jälkeen. Junamatka Turkuun oli täyttä helvettiä.

Jeez...