Pienoista krapulantynkää taas havaittavissa. Jaakko-poikaa on niin vaikea pyytää minnekään. Soitin sille kymmenen aikaan et miten ois, pitäiskö lähtee katsastaan kaupunki tänään ja eiköhän se ollu samaa mieltä. Känneihihän se johti ja heräsin sohvalta tunti sitte. Hieman yllättävää, mut me oltiin oikeesti melko fiksusti eilen. Lähettiin kämpille jo puoli kolmelta, toisaalta menin nukkuun vasta viiden jälkeen ku innostuin kattoon Prison Breakkiä, sen takii heräsin sohvalta.
    Vietin viime vkonlopun Turussa. Hengailin mutsin luon ja käytiin ulkoon frendien kans. Lauantain meil oli peli, joka me ryssittiin viimises erässä. Vitutti lievästi sanotusti ihan helvetisti, mut meno ja meininki o nyt täl viikolla näyttäny sen verran hyvälle et luotan aika kovaa meihin nyt lauantaina. Lauantai-iltana oltiin hyvien vanhojen kaverien kans ulkoon. En muista koska viimeks oltais oltu Opan, Alvaron ja Blunkun kans liikentees. Blunkun kans me baarissakin dokattiin yhdes, ku Opa ja Alvaro alotti niiden metsästyskauden :)
    Tiistain lähinki viemään gullee sitten sen porukoille. Vietin iteki siel yön kunnes sitte ajoin takasi kotiin. Kivasti kilometrejä autoon viikon sisällä Turkuun ja takas ja sit saman verran pohjoseen ja takas. Reilu tonni. Gulle o kyl ihan mahtava, vaik se ny meniki yli viikoks tonne porukoitten luokse. Mä oon satavarma et siitä et mä lähden sinne Ausseihin ei tuu mitään ongelmaa meidän suhteelle.

Jeez...